Rokycany 2019

Svjetska prvenstva, kupovi, liga prvaka...
User avatar
sasa
Forumsko piskaralo
Posts: 1353
Joined: 26 Jan 2009, 13:37
Location: centar svita

Re: Rokycany 2019

Post by sasa »

Slovence su zbilja nagradili za prvo mjesto u skupini, jučer igrali zadnji i danas prvi, u 12 sati 2 utakmice, pa ni Majnaric im ne bi takav raspored složio :D :D
bubimir
Tipka sa dve ruke
Posts: 424
Joined: 24 Mar 2015, 14:55

Re: Rokycany 2019

Post by bubimir »

slovenci su si sami krivi... umjesto da čuvaju Uroša i Primoža oni im se istroše u nebitnim utakmicama... ipak budimo realni njih dvojica su objektivno trebaii imati zajedno 100 drva više i onda bi mi izgubili za 100 i opet bi svi pljuvali po njima... pljuvali bi i da Radoš nije srušio 700 nego recimo 670..... pljuvati čemo i ako izgube slijedeče dvije tekme
User avatar
lukodp
Forumsko piskaralo
Posts: 2842
Joined: 30 Mar 2009, 12:07
Location: Ciglenica, Kutina
Contact:

Re: Rokycany 2019

Post by lukodp »

Čestitke muškom djelu repke na prolazu. Zanemarite ove idiotarije koje se pišu ovdje ako uopće i čitate forum što baš trenutno i ne bi preporučio. O problemima ćemo poslije i tamo gdje treba a sad jedino maksimalnu podršku im dati. Bez obzira kako se tko preziva...
I ženskom djelu također čestitke ali za njih pravi ispit tek dolazi.
Sretno svima.
Luko Del Ponte
Ante9
Tek protipkao
Posts: 67
Joined: 17 Jun 2017, 18:16

Re: Rokycany 2019

Post by Ante9 »

Da podrzavamo uvoz jednog igraca na gubitak dvoje nasih? Ne bi nas mucili tada problemi sestog igraca. Da ne spominjem imena koji doma gledaju!
Teke
Tek protipkao
Posts: 71
Joined: 06 Jun 2018, 12:18

Re: Rokycany 2019

Post by Teke »

Ante9 wrote:Da podrzavamo uvoz jednog igraca na gubitak dvoje nasih? Ne bi nas mucili tada problemi sestog igraca. Da ne spominjem imena koji doma gledaju!
Ante9, prestani gurat tog Marinovića - ako nije htio, onda je bolje, da doma gleda. Sjeti se što je napravio u Cluj-u. Kad je nabio Kakuka, hodao je sa otvorenim rukama, ko da ima ispod pazduha Gilletke, a tako je hodao i po stazi, kad je igrao sa Binom. A kad ga je Honzik ubio, je zaglumio ozlijedu. Glumci (čitaj Marinović) nek budu u Hrvatskom narodnom kazalištu, a kuglači nek kuglaju.
pedro
Zna gdje su sva slova
Posts: 106
Joined: 02 Oct 2009, 15:35

Re: Rokycany 2019

Post by pedro »

Djevojke opet prave,čestitke.........njemice opasne,ali mislim da smo mi u euforiji! Samo gledati svoje,ništa kombinirati o protivniku,naročito muški!
Došao je i taj dan.....kako pjesma ide dalje......nakon 23 godine Hrvatska u polufinalu. nevjerojatno ali istinito! Nakon tolikih jakih generacija o kojima mnogi lamentiraju,doktor je s mladim jastrebovima učinio ono što od velikog Šojata,nitko nije!!! Kao što smo "gatali",da svi mogu do 680,660,640,.....Zuki nas je ispravio,pa 698....Luka sjajan,u životnoj kvaliteti,Branko,Alen,mali Luka....super,šesti igrač borba, e tu je sada jedan Mario u formi,Matko pravi,i moglo bi biti gužve na istoku.
Hrvoje je rekao svoje i sada neka jedri,šteta,jer moglo je sve biti normalnije! Ipak je u ovoj situaciji samo on pušioničar. Jer iskustvo je pokazalo da je "lud" za kuglanjem.
No atmosfera,vjerovanje,poniznost(po Daliću),pa konačno i malo lude sreće,moglo bi se do medalje.....?
Ajmo kockasti/e....!!!!
pedro
Zna gdje su sva slova
Posts: 106
Joined: 02 Oct 2009, 15:35

Re: Rokycany 2019

Post by pedro »

Orsone.. raspored gledanja u živo???
.
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1978
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Rokycany 2019

Post by newform1 »

Euforija... No dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje.
Cure su, za sad, odradile svoje, čestitke, ali sad trebaju pokazati da li su i koliko jake, da li zaista mogu ono što svi mislimo da mogu.
Dečkima čestitam, napravili su već sad više nego što je većina mislila da mogu, uz svoju odličnu igru (većine) ali iz uz veliku dozu dobrog rasporeda i malo sreće. Da ne velite da sam negativan, bez sreće se medalje ne osvajaju...tako da ne mislim ništa loše pod tom rečenicom.

Što dalje? Kujundžić protiv "svojih" mora dokazati da je dato državljanstvo zaslužio. Otkad je u Hr, nije se posebno isticao osim problemima koje je izazivao u klubovima u kojima je bio. Da li je to bio dobar potez? Osobno, mislim da nije, da imamo boljih igrača od njega i doma. Čak mislim da poslije Nijemaca imamo najviše kvalitetnih igrača na tom nivou, i ako je nekome trebalo hitno riješiti putovnicu, onda je to Vlakevski koji je igrama i rezultatima zaslužio daleko prije Kujundžića, mada ne znam da li je on uopće zainteresiran za to. O drugom kadroviranju možda drugom prilikom.

Koliko god mi je drago zbog naših, toliko mi je krivo zbog slovenaca: ispali su naivni, žrtve NBC-a i njihovih suludih rasporeda. Realno, trebali su nas dobiti 50 do 80 drva razlike i mislim da bi to napravili u 8 utakmica od 10. No, to je njihov problem. Mi smo uzeli ono što nam je dato. Sreća? Da, slovencima je obojci u zadnjem paru 28. hitac ostao raspor, a Luka je rušio devetku. Zasluženo? Jest! Čestitke!

Kuglana: koliko je ovako vidim, isti Zaprešić, osim što ostaje malo više raspora i vrati se poneki čunj odozada. Kažem, isti Zaprešić, ne Otočac. Točno se vidi koji su igrači navikli na ovakve rezultate, i da su ove nove kuglane doista next level. Rekao je Mikac prošle godine da kuglana u Zaprešiću "malo više daje", Da i to se pokazalo i ovdje. I ova kuglana malo više daje, ali i uzima ako nisi 100% unutra. Sada ima jako puno igrača koji mogu odigrati na 650, ali da bi održao taj kontinuitet i napasti 700, trebaš to riješiti sam sa sobom. Zavarko ima u Zapu 4 nastupa u rasponu 680 do 705, a točno toliko ruši i ovdje... Zanimljivo... Tko je od naših rušio toliko? Bolanča, Manev, Radoš... Zanimljivo... Pogotovo kad je 615 kiks. Srbi su pokazali da su ranjivi, i onaj tko odigra bez kiksa, može ih dobiti! Danas ćemo vidjeti da li je to njihovo četvrtfinale bio loš dan i da ih se može napasti, ili su zaista toliko dominantni. Naravno, bez kiksa...

Još jednom, sretno i curama i dečkima, o problemima ćemo više možda drugi put.
Last edited by newform1 on 25 May 2019, 09:27, edited 1 time in total.
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1978
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Rokycany 2019

Post by newform1 »

pedro wrote:Orsone.. raspored gledanja u živo???
.
Još nisu izašli.
Ante9
Tek protipkao
Posts: 67
Joined: 17 Jun 2017, 18:16

Re: Rokycany 2019

Post by Ante9 »

Budimo realni! Za sada smo dobili Italiju i Sloveniju za koju Stoklas i Pintaric nisu imali 600 u prosjeku. Ta se sreca nece danas ponovit jos kad dodamo to da protivnik ima 7 a mi 5 igraca.
Post Reply